Bli grön med Vålt

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Framtidssäkra er gröna utveckling

Är er bostadsrättsförening redo för den gröna omvandlingen som sveper över Sverige och världen? Varje år ökar antalet elbilar på våra vägar, och för de kommande generationerna är elbil inte ett val, det är en norm. Genom att investera i Vålts intelligenta och effektiva laddstationer kan ni säkra föreningens relevans i en förändrad värld. Våra laddlösningar är inte bara en investering i infrastruktur, de är en investering i framtiden.

Höj värdet på era bostäder

Föreställ dig att er förening inte bara är en plats att bo på, utan också en hubb för hållbarhet. Hur mycket mer attraktiv blir inte er förening när potentiella köpare och nuvarande medlemmar kan utnyttja moderna laddstationer som försörjer deras elbilar med grön energi? När du investerar i Vålts laddstationer, investerar du inte bara i teknologi, du framtidssäkrar också föreningens varumärke och attraktionskraft. Ett högre fastighetsvärde är nästan en given bonus.

Minimera styrelsens arbete

Att installera laddstationer ska inte innebära onödigt arbete för er i styrelsen. Vålt är därför med er såväl inför installationen, under, samt viktigast av allt, efter färdig installation. Vi erbjuder såklart livstid telefonsupport på ert system, helt kostnadsfritt. Vi hjälper er att sätta upp ett debiteringssystem enligt era preferenser med någon av våra samarbetspartners. Eller om ni har hittat ett eget system ni hellre arbetar med. Ni har såklart också 5 års funktionsgaranti på hela er installation, händer det något så kommer vi ut på plats och ser till att det funkar, även detta kostnadsfritt. Att ladda bilen ska vara enkelt!

Enkelt från start till slut

Konsultation, Behovsanalys & Kostnadsförslag 📝
Boka ett kostnadsfritt möte med oss för att utforska era specifika behov. Vi besöker er plats, utvärderar antalet bilar, samt önskemål om kapacitet. Inom kort presenterar vi en anpassad kostnadsförslag som optimerar er investering i en hållbar framtid.
1
Godkännande av Kostnadsförslag och Schemaläggning av Markarbete/Installation 🗓️🔧
Efter godkännandet av kostnadsförslaget, rullar vi in i planeringsskedet. Här lägger vi upp tidslinjer, bestämmer ansvar och koordinerar nödvändiga markarbeten. Vi siktar på att göra installationsprocessen så smärtfri som möjligt.
2
Genomförande av Laddstationernas Installation 🔌👷‍♀️
Nu händer det! Vårt kvalificerade team av installatörer kommer till platsen och utför jobbet enligt högsta branschstandard. Vi genomför en slutlig kvalitetskontroll och går igenom hur systemet fungerar, steg för steg.
3
Din Kontaktperson hos Vålt, Betalningssystem & Ram-Avtal för Framtida Expansioner 💳📑
Efter en lyckad installation är det dags för slutbetalning, enligt de villkor som angavs i kostnadsförslaget. Ni får en dedikerad kontaktperson hos Vålt som hjälper er med betalningssystemet. Dessutom erbjuder vi ram-avtal för framtida expansioner, så att ni enkelt kan skalera upp er laddinfrastruktur när behovet växer.
4
Möte, Behov & Offert 📝
Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.
1
Acceptans av Offert och Planering för Markarbete/Installation 🗓️🛠️
När ni accepterar offerten går vi direkt in i planeringsfasen. Vi fastställer tidsramar, ansvar och koordinerar eventuella markarbeten som behövs. Vi gör allt för att säkerställa en smidig och problemfri installation.
2
Installation av Laddstationerna Utförs 🔌👷
Dagen är äntligen här! Vårt certifierade installationsteam kommer till er fastighet och utför arbetet med största professionalitet. Vi följer alla riktlinjer och säkerhetsnormer till punkt och pricka. Efter installationen utförs en kvalitetskontroll och vi ger er en genomgång av hur allt fungerar.
3
Betalning av Offerten och Hantering av Subventionen 💳💰
När installationen är klar och ni är nöjda, tar vi hand om betalningen enligt överenskomna villkor i offerten. Dessutom hjälper vi er med hantering av eventuella subventioner och stöd som kan vara tillgängliga för installation av laddstationer. Med vår 100% nöjd kund garanti kan ni känna er trygga genom hela processen.
4

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Kontakta Oss för offertförfrågan!

Fyll i formuläret nedan för en skräddarsydd offert, eller ring oss direkt om ni föredrar en mer personlig kontakt. Våra experter står redo att diskutera er situation och erbjuda en lösning som passar just er.