Installatera laddstationer i Östermalm

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Östermalm

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer på Östermalm, med omfattande expertis och djup kunskap inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, och erbjuder bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som tillgodoser era unika krav. Våra certifierade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi håller er ständigt uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att steget till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, därför står vi alltid redo att erbjuda support och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt på Östermalm representerar pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi erbjuder även hjälp med att navigera i subventioner och ger livstidssupport efter installationen. Med Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er säkerhet.

Installation av laddstationer på Östermalm av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbetsbelastning

Installation

Vålt erbjuder professionella och säkra installationer, anpassade efter just din fastighets behov på Östermalm.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket frigör tid för dig att fokusera på det som verkligen spelar roll.

Subvention

Vi hjälper dig även att ta tillvara på tillgängliga subventioner, för att säkerställa att din investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Östermalm

Att investera i laddstationer för er bostadsrättsförening på Östermalm är ett klokt och framtidsorienterat beslut. Det är en investering som inte bara gynnar er idag, utan också på lång sikt. Elbilsägare kan göra stora besparingar varje år, och hela föreningen bidrar till en mer hållbar och framtidsäker boendemiljö.

Dessutom kan värdet på er fastighet öka markant. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan fastighetsvärdet öka med upp till 7% när laddstationer installeras. Detta gör ert boende ännu mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar, samtidigt som det skapar en säker och pålitlig laddningsinfrastruktur.

På Östermalm har ni även möjligheten att generera inkomster från era laddstolpar genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan bidra till att snabbare återbetala investeringen. Och med finansiellt stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!