Installera laddstationer i Alvik

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Alvik

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Alvik, med gedigen kompetens och erfarenhet inom området. Vi har varit verksamma i flera år och har etablerat en stark lokal närvaro i Stockholm, vilket gör oss till det självklara valet för bostadsrättsföreningar i regionen. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att tillgodose era specifika behov och våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalitet. Dessutom ser vi till att ni får all nödvändig information genom hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerheter kring övergången till eldrift, och därför står vi alltid redo att bistå och lösa eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Alvik står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang för er sträcker sig långt bortom installationen.

Vi hjälper även till med information om subventioner och erbjuder support under hela laddstationens livslängd. Genom att välja Vålt får ni inte bara en leverantör, ni får en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation anpassad till er fastighet i Alvik.

Drift

Vi erbjuder allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi hjälper er att utnyttja alla tillgängliga subventioner för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Alvik

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Alvik är en klok beslut. Det är inte enbart en investering för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägande medlemmar kan spara upp till 20 000 kr årligen och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart boende.

Förutom de direkta besparingarna kan ni också räkna med en ökning i fastighetens värde. Enligt en studie från 2022 kan värdet på er fastighet öka med i snitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar. Dessutom bidrar ni till en säker laddningsinfrastruktur.

I Alvik har ni möjligheten att göra vissa laddstolpar tillgängliga för allmänheten, vilket kan bli en extra inkomstkälla och påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som idag står för 50% av installationskostnaden, har ni goda förutsättningar för en lönsam investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!