Installera laddstationer i Äppelviken

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Äppelviken

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Äppelviken, och vi har en bred och gedigen kunskap inom detta område. Vi har många års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholmsområdet, och erbjuder bostadsrättsföreningar i Äppelviken anpassade lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi håller er välinformerade under hela processen.

Vi förstår att omställningen till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med alla tänkbara problem som kan dyka upp. Vålt i Äppelviken står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi hjälper er också med frågor om subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer, utan en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Vålt säkerställer en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighet i Äppelviken.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket låter er fokusera på det som är viktigt för er.

Subvention

Vi hjälper er också genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Äppelviken

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Äppelviken är en klok investering, både för nuet och för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Dessutom kan värdet på er fastighet öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärdet kan stiga med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Äppelviken har ni också möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att tillgängliggöra vissa stationer för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!