Installera laddstationer i Bagarmossen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Bagarmossen

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det kommer till laddstationer i Bagarmossen, med omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Med åren har vi byggt upp en stark lokal närvaro i Stockholm, och vi är stolta över att kunna erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalism, och vi håller er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan vara en utmaning, och vi är här för att stötta er och hjälpa till med alla frågor eller problem som kan uppstå. Vålt i Bagarmossen står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang slutar inte vid installationen.

Vi hjälper också till med information om subventioner och erbjuder support under hela laddstationens livstid. När ni väljer Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Bagarmossen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Välj Vålt för en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika behov.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigt för er förening.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, och säkerställer att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Bagarmossen

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Bagarmossen är ett klokt val, både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan potentiellt spara upp till 20 000 kr om året, och hela föreningen bidrar till en hållbar och framtidssäker boendemiljö.

Ert fastighetsvärde kan också öka. En rapport från Vattenfall från 2022 visar att värdet på en fastighet kan öka med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Bagarmossen finns även möjlighet att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Dessutom täcker Naturvårdsverket för närvarande 50% av installationskostnaden, vilket ger er utmärkta förutsättningar för en lönsam och framtidsorienterad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!