Installera laddstationer i Bredäng

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Bredäng

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det kommer till laddstationer i Bredäng, och vi bär med oss en omfattande kunskap och expertis inom detta område. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för bostadsrättsföreningar i området, anpassade efter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att ni får all nödvändig information genom hela processen.

Vi förstår att det kan uppstå frågor och osäkerhet i samband med övergången till eldrift, och därför står vi alltid redo att bistå med stöd och hjälp vid behov. Vålt i Bredäng står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi hjälper er även med information om subventioner och erbjuder stöd genom hela livscykeln av produkten. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en proffsig och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, vilket gör att ni kan koncentrera er på andra viktiga områden.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Bredäng

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Bredäng är ett klokt beslut, som gynnar både nuvarande och framtida medlemmar. Elbilsägare kan göra stora besparingar på upp till 20 000 kr per år, och föreningen bidrar samtidigt till ett mer hållbart boende.

Investeringen kan dessutom leda till en ökning av fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärden kan öka med i genomsnitt 7% när laddstationer installeras, vilket gör boendet mer attraktivt och ökar tryggheten för alla som bor där.

I Bredäng har ni även möjligheten att göra era laddstolpar till en extra inkomstkälla genom att göra dem tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni alla förutsättningar för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!