Installera laddstationer i Bromma

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Bromma

Vålt Technologies AB är er pålitliga samarbetspartner när det kommer till laddstationer i Bromma, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera år i branschen och en stark närvaro i huvudstaden erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar anpassade efter era behov. Våra erfarna elektriker utför alla installationer med precision och professionalitet, och vi ser till att hålla er väl informerade under hela processen.

Vi förstår att övergången till elektriska fordon kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan dyka upp. Vålt i Bromma står för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi hjälper er även med att navigera bland subventioner och ger livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en engagerad partner som ser till er trygghet och ert långsiktiga ägande.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation som är anpassad efter just er fastighet.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi hjälper er genom hela processen att utnyttja de subventioner som finns tillgängliga, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Bromma

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Bromma är ett klokt och framtidsinriktat beslut. Det innebär inte bara en besparing för elbilsägare, som kan minska sina kostnader med upp till 20 000 kr om året, men det bidrar även till ett hållbart och framtidssäkert boende för hela föreningen.

Investeringen kan dessutom leda till en ökning av fastighetens värde. Enligt Vattenfalls rapport från 2022 kan värdet på en fastighet med laddstationer stiga med i genomsnitt 7%, vilket gör bostäderna mer attraktiva för både nuvarande och framtida medlemmar, samt bidrar till en trygg laddningsmiljö.

I Bromma har ni även möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan snabba på återbetalningen av er investering. Dessutom täcker Naturvårdsverket för närvarande 50% av installationskostnaden, vilket ger er alla möjligheter till en lönsam och framtidsorienterad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!