Installera laddstationer i Enskededalen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Enskededalen

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det kommer till laddstationer i Enskededalen, med omfattande kunskap och expertis inom området. Vi har många års erfarenhet och en stark närvaro i Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att hålla er välinformerade genom hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerhet när det gäller övergången till eldrift, och vi är därför alltid redo att erbjuda stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Enskededalen står för pålitlighet och trygghet, men vi engagerar oss också på ett djupare plan för att säkerställa att ni är nöjda på lång sikt.

Vi hjälper er även med frågor om subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Enskededalen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad till er fastighet.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till fakturering, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen för att utnyttja tillgängliga subventioner, vilket gör er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Enskededalen

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Enskededalen är en klok investering, både för nuet och för framtiden. Ägare av elbilar kan spara upp till 20 000 kr per år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart boende.

Fastighetens värde kan dessutom öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på fastigheter med laddstationer kan stiga med i genomsnitt 7%. Detta gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, och bidrar till en säker laddningsmiljö.

I Enskededalen har ni möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra dem tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla möjligheter att göra en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!