Installera laddstationer i Enskedefältet

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Enskedefältet

Vålt Technologies AB är här för att vara din tillförlitliga partner när det gäller laddstationer i Enskedefältet. Med en gedigen expertis inom området och flera års erfarenhet har vi etablerat en stark lokal närvaro i Stockholm. Vi erbjuder bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar för att möta era specifika behov. Våra erfarna elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi håller er väl informerade under hela processen.

Vi förstår att skiftet till elbilar kan väcka frågor och osäkerhet, så vi står alltid redo att erbjuda vårt stöd och bistå med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Enskedefältet står för pålitlighet och trygghet, men vårt engagemang slutar inte med installationen.

Vi ger även support kring subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Med Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer i Enskedefältet av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Vålt garanterar en professionell och säker installation av laddstationer, anpassad efter just er fastighet i Enskedefältet.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att styrelsen kan fokusera på det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi hjälper er dessutom att navigera i subventionsdjungeln för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Enskedefältet

Investeringen i laddstationer är ett smart beslut för er bostadsrättsförening i Enskedefältet. Det ger besparingar för elbilsägare, som kan uppgå till 20 000 kr per år, och bidrar till ett hållbart och framtidsorienterat boende för hela föreningen.

Fastighetens värde kan dessutom öka. Enligt Vattenfalls rapport från 2022 kan värdet på er fastighet öka med i genomsnitt 7% genom installation av laddstationer, vilket gör boendet attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar samt skapar en trygg laddningsmiljö.

I Enskedefältet finns också potential att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten, vilket påskyndar avskrivningen av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!