Installera laddstationer i Fruängen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Fruängen

Vålt Technologies AB är stolta över att vara er pålitliga partner för laddstationer i Fruängen. Med en omfattande erfarenhet och stark lokal närvaro i Stockholm erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som motsvarar era unika behov. Våra certifierade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi håller er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att elbilsomställningen kan väcka frågor och osäkerhet, därför står vi alltid redo att bistå med stöd och hjälp vid eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Fruängen står för pålitlighet och trygghet, men vårt engagemang sträcker sig mycket längre än till bara själva installationen.

Vi erbjuder dessutom support med ansökningar om subventioner och ger er livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt, väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som tar ansvar för ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Välj Vålt för en professionell och trygg installation, anpassad efter er fastighets behov i Fruängen.

 

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigt för er.

Subvention

Vi hjälper er att navigera genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Fruängen

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Fruängen är en klok investering, inte bara för nuet utan också för framtiden. Elbilsägare kan göra stora besparingar, upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Faktum är att fastighetens värde kan öka markant. En studie från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärdet kan stiga med i snitt 7% när laddstationer installeras, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och potentiella medlemmar, samtidigt som det bidrar till en trygg och säker laddningsmiljö.

I Fruängen har ni även möjlighet att omvandla era laddstationer till en extra inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan hjälpa er att snabbare skriva av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla möjligheter att göra er investering både lönsam och framtidsäker.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!