Installera laddstationer i Gamla Enskede

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Gamla Enskede

Vålt Technologies AB är er betrodda partner för laddstationer i Gamla Enskede, med en omfattande expertis inom området. Med år av erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era särskilda behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi säkerställer att ni är väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan föra med sig frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Gamla Enskede står för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig mycket längre än bara installationen.

Vi assisterar också med rådgivning kring subventioner och erbjuder livslång support efter installationen. Med Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer i Gamle Enskede av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får du en professionell och trygg installation, skräddarsydd för din fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt för dig.

Subvention

Vi vägleder dig genom processen att utnyttja de subventioner som finns tillgängliga, för att göra din investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Gamla Enskede

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Gamla Enskede är en klok investering. Det är en satsning både för nuet och för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr om året, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Ni kan dessutom räkna med en ökning av fastighetens värde. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022 kan värdet på ert boende öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker miljö för laddning.

I Gamla Enskede har ni också möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan hjälpa er att snabbare skriva av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla möjligheter för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!