Installera laddstationer i Gamla Stan

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Gamla Stan

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner för laddstationer i Gamla Stan, med en omfattande kompetens och djupgående kunskap inom området. Vår fleråriga erfarenhet och vår starka lokala närvaro i Stockholm gör oss till det självklara valet för bostadsrättsföreningar i området, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Våra erfarna elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, samtidigt som vi håller er välinformerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och skapa osäkerhet, och därför står vi alltid redo att bistå med stöd och hjälp genom eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Gamla Stan står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi assisterar även med information om subventioner och erbjuder livslångt support efter installationen. När ni väljer Vålt, väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer i Gamla Stan av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi ser till att allt från teknisk support till debiteringslösningar är omhändertaget, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Gamla Stan

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Gamla Stan är ett klokt och framtidsinriktat val. Det är inte enbart en investering för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägare kan minska sina kostnader med upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar samtidigt till en mer hållbar och framtidssäker boendemiljö.

Investeringen kan även leda till en ökning i fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan fastighetsvärdet öka med ungefär 7% genom installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en säker och trygg laddningsmiljö.

I Gamla Stan finns det unika möjligheter att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att öppna upp dem för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker 50% av installationskostnaderna, är alla förutsättningar på plats för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!