Installera laddstationer i Gubbängen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Gubbängen

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det gäller laddstationer i Gubbängen, med omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Med flera års erfarenhet och ett starkt fotfäste i Stockholm kan vi erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kunniga elektriker utför alla installationer med precision och yrkesstolthet, och vi ser till att ni är välinformerade genom hela processen.

Vi är medvetna om att steget över till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid beredda att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Gubbängen står för pålitlighet och trygghet, men vårt engagemang slutar inte vid installationen.

Vi erbjuder också hjälp med ansökan om subventioner och ger er livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer på Gubbängen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Väljer ni Vålt säkrar ni en professionell och pålitlig installation, anpassad specifikt för er fastighet i Gubbängen.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till faktureringssystem, så att ni kan ägna er åt det som verkligen spelar roll.

Subvention

Vi hjälper er att navigera genom subventionsdjungeln och ser till att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Gubbängen

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Gubbängen är ett klokt val. Det är en investering inte bara för nuet, utan också för framtiden. Elbilsägare kan sänka sina driftskostnader betydligt, och hela föreningen bidrar till en mer hållbar och framtidsanpassad livsstil.

Ni kan också se en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall från 2022 visar att värdet på er fastighet kan öka med i snitt 7% när ni installerar laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, och skapar en säker och pålitlig laddningsinfrastruktur.

I Gubbängen har ni även möjlighet att omvandla era laddstationer till en inkomstkälla. Genom att göra vissa laddstolpar tillgängliga för allmänheten, kan ni snabbare skriva av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, är alla förutsättningar på plats för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!