Installera laddstationer i Hagsätra

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Hagsätra

Vålt Technologies AB är er betrodda partner när det kommer till laddstationer i Hagsätra. Med vår omfattande expertis inom området står vi redo att erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som motsvarar era specifika behov. Vår erfaren personal och starka lokala närvaro i Stockholm garanterar en installation utförd med precision och professionalism. Vi håller er väl informerade genom hela processen för att säkerställa en smidig övergång till eldrift.

Vi förstår att det kan finnas frågor och tveksamheter kring övergången till eldrift, och vi står därför alltid redo att bistå med stöd och hjälp vid eventuella problem. Vålt i Hagsätra är synonymt med pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig bortom själva installationen.

Vi erbjuder även hjälp med ansökan om subventioner och livstidssupport efter att installationen är klar. När ni väljer Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Genom att välja Vålt säkrar du en professionell och tillförlitlig installation, anpassad efter din fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi tar ansvar för allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket frigör tid för dig att fokusera på det som verkligen betyder något.

Subvention

Vårt team hjälper dig dessutom att navigera genom processen att ansöka om subventioner, för att maximera kostnadseffektiviteten i din investering.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Hagsätra

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Hagsätra är en framåtblickande och smart beslut. Det är en investering inte bara för idag, utan även för framtiden. Elbilsägare kan minska sina kostnader avsevärt, med upp till 20 000 kr per år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och miljövänligt boende.

Värdet på er fastighet kan dessutom öka med installationen av laddstationer. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärden kan öka med i genomsnitt 7% tack vare dessa installationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en säker och pålitlig laddningsinfrastruktur.

I Hagsätra finns möjligheten att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att tillgängliggöra dem för allmänheten. Detta kan snabba upp återbetalningen av er investering. Med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker 50% av installationskostnaden, är förutsättningarna för en lönsam och framtidsäker investering utmärkta.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!