Installera laddstationer i Hässelby

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Hässelby

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner när det gäller laddstationer i Hässelby, och vi bär med oss en bred och gedigen kunskap inom detta område. Med flera års erfarenhet och ett starkt fotfäste i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som passar just era behov. Våra kvalificerade elektriker ser till att varje installation utförs med precision och professionalitet, och vi håller er uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och skapa osäkerhet, så vi står alltid redo att ge vårt stöd och bistå med lösningar på eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Hässelby står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang fortsätter långt efter att installationen är genomförd.

Vi hjälper er också med frågor kring subventioner och erbjuder support under hela livslängden efter installationen. När ni väljer Vålt väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad speciellt för er fastighet.

Drift

Vi ser till att allt från teknisk support till debiteringslösningar är omhändertaget, så att ni kan ägna er åt det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Hässelby

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Hässelby är ett klokt och framsynt beslut. Det är en investering som betalar sig både på kort och lång sikt. Elbilsägare kan minska sina transportkostnader betydligt, upp till 20 000 kr per år, och hela föreningen bidrar till en mer hållbar framtid.

Fastighetens värde kan också öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärdet kan stiga med cirka 7% när laddstationer installeras. Det gör bostaden mer attraktiv för både befintliga och potentiella nya medlemmar, samtidigt som det skapar en säker och pålitlig laddningsinfrastruktur.

I Hässelby har ni dessutom möjlighet att generera inkomster genom era laddstolpar. Genom att göra några av stationerna tillgängliga för allmänheten, kan ni snabba på avkastningen på er investering. Och med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker upp till 50% av installationskostnaderna, är förutsättningarna för en lönsam investering goda.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!