Installera laddstationer i Högdalen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Högdalen

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det gäller laddstationer i Högdalen, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en fast förankring i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar anpassade till era unika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalitet, samtidigt som vi håller er väl informerade genom hela processen.

Vi är medvetna om att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerheter, och vi står därför alltid redo att bistå med vårt stöd och assistera vid eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Högdalen står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom bara själva installationen.

Vi erbjuder även hjälp med att söka subventioner och tillhandahåller livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation anpassad till er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Högdalen

Att satsa på laddstationer för er bostadsrättsförening i Högdalen är en klok investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan göra avsevärda besparingar, upp till 20 000 kr årligen, samtidigt som hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsinriktat boende.

Ert fastighetsvärde kan dessutom öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på en fastighet kan stiga med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar samt skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Högdalen finns möjligheten att förvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten. Detta kan påskynda avskrivningen av er investering. Med 50% av installationskostnaden täckt av subventioner från Naturvårdsverket, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!