Installera laddstationer i Huvudsta

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Huvudsta

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner för laddstationer i Huvudsta, med en omfattande expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området anpassade lösningar som möter era specifika behov. Våra certifierade elektriker utför varje installation med precision och professionalitet, och vi säkerställer att ni är väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och assistans vid eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Huvudsta representerar pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi erbjuder dessutom hjälp med ansökan om subventioner och ger livstidssupport efter att installationen är genomförd. Genom att välja Vålt väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och trygg installation, anpassad till just er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allting från tekniskt stöd till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som verkligen spelar roll för er.

Subvention

Vi hjälper er att navigera genom processen för att ta del av de subventioner som finns tillgängliga, och säkerställer att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Huvudsta

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Huvudsta är ett klokt val. Det handlar inte enbart om en nuvarande investering, utan även om framtiden. Elbilsägare kan spara uppemot 20 000 kr varje år, och samtidigt bidrar hela föreningen till ett hållbarare och mer framtidsorienterat boende.

Ni kan även uppleva en ökning i fastighetens värde. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022, kan fastighetsvärdet öka med ungefär 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer lockande för både befintliga och framtida medlemmar och bidrar till en säker laddningsinfrastruktur.

I Huvudsta finns det också potential att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för tillfället täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni alla möjligheter att göra en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!