Installera laddstationer i Johanneshov

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Johanneshov

Vålt Technologies AB framträder som en pålitlig partner när det kommer till laddstationer i Johanneshov, med en omfattande och ingående expertis inom detta område. Tack vare års erfarenhet och en robust lokal närvaro i huvudstaden erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som svarar upp mot era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker ser till att varje installation utförs med precision och professionalitet, och vi håller er väl underrättade genom hela processen.

Vi inser att det kan finnas frågetecken och osäkerhet i samband med övergången till eldrift, och vi står alltid redo att erbjuda stöd och assistans med eventuella problem som kan dyka upp. Vålt i Johanneshov står för trygghet och tillförlitlighet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi ger dessutom stöd när det gäller subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Med Vålt väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som satsar på ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Johanneshov av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och pålitlig installation, anpassad för just er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att dra nytta av tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Johanneshov

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Johanneshov är ett intelligent och framtidsinriktat beslut. Det handlar inte bara om att göra en investering här och nu, utan även för framtiden. Ägare av elbilar kan räkna med att spara upp till 20 000 kr varje år, och som förening bidrar ni till ett mer hållbart och framtidsklart boende.

Förutom detta kan ni räkna med att se en ökning i fastighetens värde. Enligt en aktuell rapport från Vattenfall kan fastighetens värde öka med omkring 7% när laddstationer har installerats. Detta gör boendet mer attraktivt för såväl befintliga som potentiella framtida medlemmar, och bidrar till en säker laddningsmiljö.

I Johanneshov finns också möjligheten att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla, genom att göra utvalda stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan snabba upp avskrivningen på er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för hälften av installationskostnaderna, ligger allt till rätta för en lönsam och framtidssäker satsning.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!