Installera laddstationer i Kista

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Kista

Vålt Technologies AB är er betrodda partner för laddstationer i Kista, och vi har en omfattande kunskap och erfarenhet inom detta område. Med flera år i branschen och en stark närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att ni får all den information ni behöver genom hela processen.

Vi är medvetna om att steget mot eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och vi står därför redo att ge er det stöd och den hjälp ni behöver för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Kista står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang slutar inte med installationen.

Vi hjälper också till med information om subventioner och erbjuder stöd under hela livscykeln av er laddstation. När ni väljer Vålt, väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer, utan en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er säkerhet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får du en professionell och säker installation, anpassad efter din fastighets unika behov.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att du kan ägna dig åt det som är viktigast för dig.

Subvention

Vi guidar dig genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, så att din investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Kista

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Kista är ett klokt beslut. Det är inte bara en investering för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägare kan minska sina driftskostnader med upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar till ett hållbart och framtidsorienterat boende.

Det kan också leda till en värdeökning på er fastighet. Enligt en rapport från Vattenfall från 2022 kan värdet på fastigheten öka med i snitt 7% när ni installerar laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och skapar en säker laddningsmiljö.

I Kista finns också möjligheten att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av investeringen. Med det stöd som finns från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni alla förutsättningar för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!