Installera laddstationer i Långsjö

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Långsjö

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner för laddstationer i Långsjö, med gedigen kunskap och erfarenhet inom området. Vi har många års erfarenhet och en stark lokal närvaro, och erbjuder bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar för era unika behov. Våra certifierade elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalism, och vi håller er uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och vi står redo att erbjuda stöd och hjälp med alla problem som kan dyka upp. Vålt i Långsjö står för pålitlighet och trygghet, och vi engagerar oss för ert långsiktiga ägande och er trygghet, långt bortom installationen.

Vi hjälper er också med subventioner och erbjuder livstidssupport efter att installationen är klar. När ni väljer Vålt, väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en engagerad partner.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och trygg installation, anpassad helt efter er fastighets behov.

 

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till faktureringslösningar, vilket frigör tid för er att fokusera på det som är mest betydelsefullt för er.

Subvention

Vi bistår er genom hela processen och hjälper er att dra nytta av tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Långsjö

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Långsjö är ett framtidsinriktat och smart val. Det ger inte bara besparingar här och nu, utan också på lång sikt. Elbilsägare kan spara betydande summor varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Dessutom kan fastighetens värde öka tack vare investeringen. En rapport från Vattenfall visar att fastighetsvärdet kan stiga med upp till 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt och ökar tryggheten för laddning.

I Långsjö kan ni dessutom omvandla laddstolparna till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket påskyndar avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som täcker upp till 50% av installationskostnaden, har ni allt ni behöver för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!