Installera laddstationer i Lilla Alby

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Lilla Alby

Vålt Technologies AB är er tillförlitliga partner för laddstationer i Lilla Alby, och vi erbjuder omfattande kunskap och erfarenhet inom detta område. Med flera år i branschen och en stark lokal närvaro i Stockholm, kan vi erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att ni är fullt informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan vara en utmaning, och därför står vi redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Lilla Alby står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom installationen.

Vi hjälper även till med subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets specifika behov i Lilla Alby.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan fokusera på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Lilla Alby

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Lilla Alby är ett klokt beslut. Det är inte bara en investering i dagens behov, utan också en investering för framtiden. Elbilsägare kan göra stora besparingar varje år, och hela föreningen bidrar till en mer hållbar och framtidssäker bostadsmiljö.

Ni kan även förvänta er en ökning i fastighetens värde. Enligt en studie kan installation av laddstationer höja fastighetens värde med i genomsnitt 7%, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Lilla Alby har ni dessutom möjlighet att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan hjälpa er att snabbare amortera investeringen. Med finansiellt stöd från relevanta myndigheter, som kan täcka en betydande del av installationskostnaden, är alla förutsättningar på plats för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!