Installera laddstationer i Mälarhöjden

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Mälarhöjden

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner när det gäller laddstationer i Mälarhöjden. Vi besitter en omfattande kunskap och erfarenhet inom detta område. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Våra certifierade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi garanterar att ni är väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan innebära frågetecken och osäkerhet, och därför är vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Mälarhöjden står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom installationen.

Vi bistår även med hjälp kring bidrag och erbjuder livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt, väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som tar ansvar för ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets behov.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan ägna er åt det som är viktigt för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att ta del av tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Mälarhöjden

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Mälarhöjden är en klok investering. Det handlar inte bara om att investera för nuet, utan också för framtiden. Elbilsägare har potential att spara upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Dessutom kan ni se en värdeökning på er fastighet. En rapport från Vattenfall från 2022 visar att fastighetens värde kan öka med i genomsnitt 7% genom installation av laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Mälarhöjden finns det också potential att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten. På så sätt kan ni snabbare skriva av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaderna, ligger allt till rätta för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!