Installera laddstationer i Mariehäll

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Mariehäll

Vålt Technologies AB framstår som en pålitlig partner när det gäller laddstationer i Mariehäll, med omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Med års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, skapar vi skräddarsydda lösningar för bostadsrättsföreningar i området, anpassade efter era unika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi garanterar att ni är väl informerade under hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerheter kring övergången till eldrift, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Mariehäll står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi hjälper även till med information om subventioner och erbjuder support under hela livscykeln för laddstationerna. Genom att välja Vålt, väljer ni inte bara en leverantör, utan en engagerad partner som värnar om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Väljer ni Vålt, får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi tar ansvar för allt från teknisk support till faktureringslösningar, vilket frigör tid för er att ägna er åt det som är mest betydelsefullt för er.

Subvention

Vi guidar er genom hela processen, från att ansöka om subventioner till att implementera lösningen, för att se till att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Mariehäll

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Mariehäll är en klok beslut. Det ger fördelar både på kort och lång sikt. Elbilsägare har potential att spara upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Investeringen kan även leda till en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärden kan öka med i genomsnitt 7% vid installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och skapar en trygg laddningsmiljö.

I Mariehäll har ni även möjlighet att omvandla era laddstationer till en intäktskälla genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan bidra till att snabba på avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, är alla förutsättningar för en lönsam och framtidsinriktad investering på plats.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!