Installera laddstationer i Norrmalm

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Norrmalm

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det gäller laddstationer i Norrmalm, med omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark närvaro i Stockholm, och erbjuder bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som uppfyller era särskilda behov. Våra kompetenta elektriker utför varje installation med högsta precision och professionalitet, och vi ser till att ni får all nödvändig information under hela processen.

Vi förstår att det kan finnas många frågor och en viss osäkerhet i samband med övergången till eldrift, och vi står därför alltid redo att bistå er med stöd och assistans vid eventuella problem. Vålt i Norrmalm är en synonym för pålitlighet och trygghet, och vi är engagerade långt utöver själva installationen.

Vi hjälper er också med subventionsfrågor och erbjuder stöd och support under hela produktens livslängd. Med Vålt får ni mer än bara en leverantör; ni får en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och i er trygghet.

Installation av laddstationer på Norrmalm av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad till er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi hanterar allt rörande driften, vilket frigör värdefull tid för er att ägna åt annat.

Subvention

Våra experter hjälper er att navigera genom subventionsdjungeln för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Norrmalm

Att investera i laddstationer för er bostadsrättsförening i Norrmalm är ett klokt och framtidsinriktat beslut. Det innebär inte bara besparingar här och nu för elbilsägarna, som kan räkna med upp till 20 000 kr i minskade drivmedelskostnader årligen, utan också en långsiktig värdeökning för hela föreningen.

Att skapa ett mer hållbart och miljövänligt boende bidrar dessutom till att öka värdet på fastigheten. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022 kan fastighetens värde öka med omkring 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Norrmalm har ni dessutom möjlighet att omvandla era laddstationer till en extra inkomstkälla. Genom att göra utvalda stationer tillgängliga för allmänheten kan ni snabba på avskrivningen av er investering. Och med det stöd som finns att få från Naturvårdsverket, som just nu täcker hela 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidsinriktad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!