Installera laddstationer i Örby

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Örby

Vålt Technologies AB står redo som er betrodda partner för laddstationer i Örby, och vi erbjuder en omfattande och djupgående kunskap inom området. Med flera år av erfarenhet och ett starkt fotfäste lokalt i Stockholm, tillhandahåller vi anpassade lösningar för bostadsrättsföreningar i området, för att möta era specifika behov. Våra kunniga elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalism, och vi håller er väl uppdaterade genom hela processen.

Vi är medvetna om att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Örby representerar pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi hjälper även till med information om subventioner och erbjuder livslång support efter installationen. Genom att välja Vålt väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera arbetsbördan för styrelsen

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter just er fastighet i Örby.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, allt för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Örby

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Örby är en klok investering, både för nuet och för framtiden. Elbilsägare kan räkna med att spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar på så sätt till ett hållbarare och mer framtidssäkert boende.

Dessutom kan ni se en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall från 2022 visar att värdet på er fastighet kan öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Detta gör ert boende mer eftertraktat för både nuvarande och framtida medlemmar, samtidigt som det bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Örby finns också möjligheten att göra era laddstolpar till en extra inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan hjälpa till att påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för 50% av installationskostnaden, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och framtidssäker satsning.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!