Installera laddstationer i Rågsved

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Rågsved

Vålt Technologies AB är här för att vara din pålitliga partner när det gäller laddstationer i Rågsved. Med omfattande kunskaper och många års erfarenhet inom området, samt en stark lokal förankring i Stockholm, kan vi erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era unika krav. Våra kunniga elektriker genomför alla installationer med precision och professionalitet, och vi håller er väl uppdaterade under hela processen.

Vi förstår att det kan finnas många frågor och osäkerheter när man övergår till eldrift, och vi är alltid redo att bistå och hjälpa till med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Rågsved står för pålitlighet och säkerhet, men vårt engagemang slutar inte med installationen.

Vi assisterar även med stöd kring subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och trygg installation, anpassad för er fastighet.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket låter er koncentrera er på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi leder er genom processen att nyttja tillgängliga subventioner för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Rågsved

Investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Rågsved är ett intelligent val. Det är inte bara en investering för nuet, utan även för framtiden. Ägare av elbilar kan spara upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Det kan också leda till en ökning av fastighetens värde. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022 kan värdet på er fastighet öka med ungefär 7% efter installationen av laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Rågsved finns dessutom möjligheten att förvandla era laddstolpar till en inkomstkälla. Genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, kan ni påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för tillfället står för 50% av installationskostnaden, har ni allt som krävs för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!