Installera laddstationer i Råsunda

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Råsunda

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Råsunda, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en fast fot i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området lösningar som är anpassade efter era specifika behov. Våra erfarna elektriker utför alla installationer med precision och professionalism, och vi säkerställer att ni är välinformerade genom hela processen.

Vi är medvetna om att skiftet till elektrisk drift kan väcka frågor och tveksamheter, så vi står alltid redo att bistå och hjälpa till med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Råsunda står för tillförlitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver installationen.

Vi hjälper er också med information om subventioner och erbjuder support under hela produktens livslängd. Med Vålt väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad till er fastighet.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan fokusera på det som är viktigt för er.

Subvention

Vi guidear er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Råsunda

En investering i laddstationer för er bostadsrättsförening i Råsunda är en framtidssäker satsning. Det är en besparing för elbilsägarna som kan uppgå till 20 000 kr per år, och det bidrar till en hållbar och framtidsinriktad livsstil för hela föreningen.

Utöver detta kan fastighetens värde öka. En rapport från Vattenfall från 2022 visar att fastighetsvärdet kan stiga med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör bostaden mer attraktiv för både befintliga och potentiella medlemmar och skapar en trygg och säker miljö för laddning.

I Råsunda har ni dessutom möjlighet att göra era laddstationer till en extra inkomstkälla genom att tillgängliggöra vissa stationer för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker upp till 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och säker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!