Installera laddstationer i Rinkeby

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Rinkeby

Vålt Technologies AB är er betrodda partner för laddstationer i Rinkeby, med en omfattande kunskap och erfarenhet inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, och erbjuder bostadsrättsföreningar i området anpassade lösningar som möter era unika krav. Våra kvalificerade elektriker utför alla installationer med precision och professionalism, och vi ser till att hålla er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och vi är därför alltid beredda att erbjuda vårt stöd och assistans med eventuella utmaningar som kan dyka upp. Vålt i Rinkeby står för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom enbart installationen.

Vi hjälper er även med information om subventioner och erbjuder support på livstid efter installationen. Genom att välja Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägarskap och er säkerhet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en proffsig och säker installation som är anpassad för just er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket frigör tid för er att fokusera på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi hjälper er också att navigera i djungeln av tillgängliga subventioner, för att se till att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Rinkeby

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Rinkeby är en klok investering, både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan spara betydande summor varje år, och hela föreningen bidrar till ett hållbarare och mer framtidssäkert boende.

Dessutom kan ni märka av en ökning i fastighetens värde. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022 kan värdet på er fastighet öka med omkring 7% när ni installerar laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och skapar en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Rinkeby finns det också möjligheter att göra era laddstolpar till en inkomstkälla. Genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, kan ni påskynda avskrivningen av er investering. Och med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni alla möjligheter för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!