Installera laddstationer i Sätra

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Sätra

Vålt Technologies AB står redo som er pålitliga leverantör av laddstationer i Sätra, och vi erbjuder en bred och djupgående expertis inom detta område. Med års erfarenhet och ett starkt fotfäste i regionen Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i Sätra skräddarsydda laddlösningar som tillgodoser era specifika behov. Våra certifierade elektriker genomför varje installation med precision och professionalitet, och vi säkerställer att ni är fullständigt informerade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet mot eldrift kan medföra frågor och tvekan, och därför står vi alltid beredda att erbjuda vårt stöd och hjälp vid eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Sätra representerar tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom enbart installationen.

Vi erbjuder även hjälp med att ansöka om subventioner och ger livslång support efter att installationen är avslutad. Genom att välja Vålt, väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till debiteringssystem, vilket låter er styrelse fokusera på det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi leder er genom hela processen att ansöka om subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Sätra

Att installera laddstolpar för er bostadsrättsförening i Sätra är ett klokt val. Det är en investering inte bara för idag, utan också för framtiden. Ägare av elbilar kan spara tusentals kronor varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Dessutom kan ni se en ökning i fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan värdet på fastigheten öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Det gör ert boende mer eftertraktat för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en trygg och säker laddningsinfrastruktur.

I Sätra finns också potentialen att göra era laddstolpar till en intäktskälla. Genom att göra vissa laddstationer tillgängliga för allmänheten, kan ni påskynda avskrivningen av investeringen. Och med finansiellt stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaderna, har ni allt ni behöver för en lönsam och framtidsäkrad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!