Installera laddstationer i Skärholmen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Skärholmen

Vålt Technologies AB är din betrodda partner för laddstationer i Skärholmen, med omfattande kompetens inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, och erbjuder bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför installationerna med precision och professionalism, och vi ser till att ni är väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och vi står redo att bistå med stöd och hjälp med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Skärholmen står för pålitlighet och säkerhet, men vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi hjälper också till med frågor kring subventioner och erbjuder support under hela livscykeln efter installationen. När ni väljer Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er säkerhet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar i Skärholmen.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan ägna er åt det som är viktigt för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Skärholmen

Att installera laddstolpar för er bostadsrättsförening i Skärholmen är en klok investering, både för nuet och för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr om året, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Ni kan även se en ökning i fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan värdet på er fastighet öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en trygg och säker laddningsmiljö.

I Skärholmen har ni även möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!