Installera laddstationer i Skarpnäck

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Skarpnäck

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det gäller laddstationer i Skarpnäck, med omfattande expertis inom området. Vi har många års erfarenhet och en stark närvaro i Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som uppfyller era särskilda behov. Våra kunniga elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalitet, samtidigt som vi håller er väl informerade under hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerheter kring övergången till eldrift, och vi är därför alltid redo att bistå med stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Skarpnäck står för trygghet och tillförlitlighet, och vårt engagemang sträcker sig mycket längre än till bara installationen.

Vi hjälper er också med information om subventioner och erbjuder support under hela produktens livslängd. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Skarpnäck av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt säkerställer ni en professionell och pålitlig installation, skräddarsydd efter er fastighets behov i Skarpnäck.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest betydelsefullt för er.

Subvention

Vi guidar er genom hela processen och hjälper till att utnyttja de subventioner som är tillgängliga, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Skarpnäck

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Skarpnäck är en klok investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr varje år, och föreningen bidrar samtidigt till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Installation av laddstationer kan dessutom öka värdet på er fastighet. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetsvärdet i genomsnitt kan öka med 7% när laddstationer installeras, vilket gör boendet mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, samtidigt som det skapas en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Skarpnäck finns också möjligheten att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaderna, är alla förutsättningar på plats för en lönsam och framtidsorienterad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!