Installera laddstationer i Sköndal

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Sköndal

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Sköndal, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, tillhandahåller vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som uppfyller era specifika behov. Våra certifierade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att ni är fullständigt informerade under hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och tvekan, därför står vi alltid redo att bistå och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Sköndal står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom installationen.

Vi hjälper även till med subventioner och erbjuder livslångt stöd efter installationen. Med Vålt väljer ni mer än en leverantör; ni väljer en partner som engagerar sig för ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Sköndal av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Med Vålt säkrar ni en professionell och anpassad installation för just er fastighet i Sköndal.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan lägga fokus på det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att nyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Sköndal

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Sköndal är ett klokt och framtidsorienterat beslut. Det är inte enbart en investering för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägare i föreningen kan spara upp till 20 000 kr årligen, samtidigt som ni alla bidrar till en mer hållbar livsstil.

Dessutom kan fastighetens marknadsvärde öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på fastigheter med laddstationer kan stiga med i genomsnitt 7%, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, samtidigt som det bidrar till en säker laddningsmiljö.

I Sköndal har ni även möjlighet att göra era laddstationer till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten, vilket kan hjälpa er att snabbare skriva av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för 50% av installationskostnaden, har ni perfekta förutsättningar för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!