Installera laddstationer i Sollentuna

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Sollentuna

Vålt Technologies AB står som er pålitliga partner för laddstationer i Sollentuna, med en bred och djup kompetens inom området. Med åratal av erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i regionen skräddarsydda lösningar som uppfyller era unika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med största noggrannhet och professionalism, och vi ser till att ni är väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan medföra frågor och osäkerhet, och därför är vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Sollentuna symboliserar pålitlighet och trygghet, men vårt åtagande sträcker sig långt bortom bara installationen.

Vi bistår även med hjälp kring subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Med Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som engagerar sig för ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer i Sollentuna av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får du en professionell och säker installation, skräddarsydd för din fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Subvention

Vi guidar dig genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra din investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Sollentuna

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Sollentuna är ett smart drag. Det är inte bara en investering i nuet, utan också för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Dessutom kan ni se en ökning i fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan värdet på er fastighet stiga med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en trygg och säker laddningsmiljö.

I Sollentuna är det dessutom möjligt att förvandla era laddstolpar till en inkomstkälla. Genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, kan ni snabba på avskrivningen av er investering. Och med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!