Installera laddstationer i Solna

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Solna

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det kommer till laddstationer i Solna. Vi besitter en omfattande kunskap och expertis inom detta område. Med flera års erfarenhet och en stabil lokal närvaro i huvudstadsregionen, erbjuder vi bostadsrättsföreningar skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför alla installationer med precision och yrkesstolthet, och vi ser till att hålla er väl informerade under hela processen.

Vi är medvetna om att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet. Därför står vi alltid redo att bistå med vårt stöd och hjälp vid eventuella problem. Vålt i Solna står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom installationen.

Vi hjälper även till med subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som tar ansvar för ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

När ni väljer Vålt för installationen av laddstationer, får ni en professionell och säker lösning som är anpassad till er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att ansöka om tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Solna

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Solna är ett framtidsinriktat och klokt beslut. Det är en investering som lönar sig både nu och i framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart boende.

Era fastighetsvärden kan också öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på fastigheter med laddstationer kan öka med genomsnittligt 7%. Detta gör boendet mer attraktivt för både nuvarande och framtida boende, och bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

I Solna har ni dessutom möjlighet att göra vissa laddstationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan bidra till snabbare avskrivning av er investering. Med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!