Installera laddstationer i Spånga

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Spånga

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Spånga, med omfattande kompetens och erfarenhet inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda bostadsrättsföreningar i regionen lösningar som är skräddarsydda för att möta era specifika behov. Våra erfarna elektriker ser till att varje installation utförs med precision och professionalism, och vi håller er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerhet kring övergången till eldrift, och vi står alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Spånga står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang slutar inte med installationen.

Vi hjälper även till med information om subventioner och erbjuder stöd genom hela livscykeln för era laddstationer. När ni väljer Vålt väljer ni en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera ert arbete

Installation

Välj Vålt för en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika behov.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi hjälper er att navigera genom olika subventioner och bidrag, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Spånga

Att skaffa laddstolpar till er bostadsrättsförening i Spånga är en framtidssäker investering. Det är inte bara bra för miljön, utan det är även ekonomiskt fördelaktigt för elbilsägarna inom föreningen, som kan spara upp till 20 000 kr per år. Dessutom bidrar ni alla tillsammans till ett mer hållbart boende.

En annan fördel är att fastighetens värde kan öka. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022 kan värdet på en fastighet öka med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer. Det gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker miljö för laddning av elbilar.

I Spånga finns det dessutom möjlighet att generera intäkter från era laddstationer genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan bidra till en snabbare avskrivning av investeringen. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker upp till 50% av installationskostnaden, ligger allt till rätta för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!