Installera laddstationer i Stockholm

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Stockholm

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner när det gäller laddstationer i hela Stockholm. Med en omfattande expertis och många års erfarenhet inom området står vi redo att hjälpa bostadsrättsföreningar över hela staden med skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra erfarna elektriker säkerställer att varje installation sker med precision och professionalism, och vi håller er informerade genom hela processen.

Övergången till eldrift kan väcka frågor och orosmoment, men vi på Vålt är här för att stötta er och hantera eventuella utmaningar som kan uppstå. Vårt arbete slutar inte vid installationen; vi erbjuder också hjälp med subventioner och livstidssupport. När ni väljer Vålt väljer ni mer än en leverantör – ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Stockholm av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad till er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt, från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi vägleder er även genom processen att ta del av tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Stockholm

Att investera i laddstationer är en smart affär för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Det är inte bara en investering i nutid, utan också för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr per år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Dessutom kan fastighetens värde öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet kan stiga med i genomsnitt 7% vid installation av laddstationer, vilket gör boendet mer attraktivt och skapar en säker laddningsmiljö.

I Stockholm finns det också möjlighet att generera inkomster från laddstationerna genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Med stöd från Naturvårdsverket, som täcker upp till 50% av installationskostnaden, är förutsättningarna goda för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!