Installera laddstationer i Sundbyberg

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Sundbyberg

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Sundbyberg, med omfattande kompetens och kunskap inom området. Vi har mångårig erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, vilket gör oss väl förberedda att erbjuda bostadsrättsföreningar i regionen anpassade lösningar som möter era specifika behov. Våra certifierade elektriker utför installationerna med precision och professionalism, samtidigt som vi ser till att ni är väl informerade genom hela projektet.

Vi är medvetna om att steget till eldrift kan väcka frågor och tveksamheter, och därför står vi alltid redo att bistå och hjälpa till med eventuella problem som kan dyka upp. Vålt i Sundbyberg står för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang fortsätter även efter installationen är slutförd.

Vi assisterar er också med att navigera i subventionsdjungeln och erbjuder livslång support. När ni väljer Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, helt anpassad för er fastighet.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som verkligen betyder något för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Sundbyberg

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Sundbyberg är ett klokt val. Det representerar en investering inte bara för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägare kan räkna med att spara upp till 20 000 kr om året, och hela föreningen bidrar till en mer hållbar och framtidsorienterad bostadsmiljö.

Det kan också leda till en ökning av fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022, kan fastighetens värde öka med i snitt 7% vid installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, och skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Sundbyberg har ni dessutom möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra några av dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan påskynda återbetalningen av er investering. Med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och säker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!