Installera laddstationer i Tensta

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Tensta

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner för laddstationer i Tensta, med gedigen kompetens och erfarenhet inom området. Med årtionden av erfarenhet och stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i regionen lösningar skräddarsydda efter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalism, och vi håller er uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och känslor av osäkerhet, så vi står alltid redo att erbjuda stöd och hjälp med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt i Tensta står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom installationen.

Vi hjälper er även med subventioner och erbjuder support under hela laddstationens livstid. Med Vålt får ni inte bara en leverantör, ni får en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägarskap och ert välmående.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimerar styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och pålitlig installation som är anpassad efter er fastighets unika behov.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan ägna er åt det som är viktigt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Tensta

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Tensta är ett klokt beslut som gynnar er både nu och i framtiden. Elbilsägare har möjlighet att spara tusentals kronor varje år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert sätt att leva.

Ert fastighetsvärde kan också öka. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan installation av laddstationer höja värdet på er fastighet med genomsnittligt 7%, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar och skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Tensta har ni dessutom möjlighet att omvandla era laddstationer till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker upp till 50% av installationskostnaderna, är förutsättningarna goda för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!