Installera laddstationer i Traneberg

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Traneberg

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner för laddstationer i Traneberg, med omfattande expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar anpassade för era unika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att ni är välinformerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och bistå med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Traneberg står för pålitlighet och trygghet, men vårt engagemang sträcker sig bortom installationen.

Vi erbjuder även stöd kring subventioner och livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt, väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som engagerar sig i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, helt anpassad efter er fastighets behov.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket frigör tid för er att fokusera på det som är viktigt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, så att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Traneberg

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Traneberg är ett smart och framtidsinriktat val. Det innebär inte bara besparingar för elbilsägarna, som kan uppgå till 20 000 kr årligen, utan bidrar även till ett mer hållbart boende för hela föreningen.

Värdet på er fastighet kan dessutom öka. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan fastighetsvärdet öka med i snitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör boendet attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar samt skapar en trygg laddningsmiljö.

I Traneberg har ni också möjlighet att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra dem tillgängliga för allmänheten. Detta accelererar avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för tillfället täcker upp till 50% av installationskostnaderna, har ni goda förutsättningar för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!