Installera laddstationer i Ulvsunda

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Ulvsunda

Vålt Technologies AB står som er pålitliga partner för laddstationer i Ulvsunda, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området anpassade lösningar som möter era specifika behov. Våra certifierade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi säkerställer att ni är fullständigt uppdaterade under hela processen.

Vi förstår att omställningen till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och assistans med eventuella problem som kan uppstå. Vålt i Ulvsunda representerar pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang fortsätter långt efter installationen är avslutad.

Vi erbjuder även hjälp med att söka subventioner och tillhandahåller livstidssupport efter installationen. När ni väljer Vålt väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en engagerad partner för ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Vålt erbjuder en professionell och säker installation, anpassad till er fastighet i Ulvsunda.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan ägna er åt det som är viktigast för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, och ser till att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Ulvsunda

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Ulvsunda är ett klokt val. Det handlar inte enbart om en investering här och nu, utan även för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar samtidigt till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Dessutom kan ni räkna med en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på en fastighet kan öka med i snitt 7% efter installation av laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och potentiella nya medlemmar, samtidigt som det skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Ulvsunda finns det också möjlighet att omvandla era laddstolpar till en extra inkomstkälla. Genom att tillgängliggöra vissa stationer för allmänheten, kan ni påskynda återbetalningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som i nuläget står för 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidsorienterad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!