Installera laddstationer i Vällingby

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Vällingby

Vålt Technologies AB är din pålitliga partner för laddstationer i Vällingby, med en omfattande expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker ser till att varje installation genomförs med precision och professionalism, samtidigt som vi håller er välinformerade under hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och känslor av osäkerhet, och vi står redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med alla eventuella problem som kan dyka upp. Vålt i Vällingby står för pålitlighet och trygghet, men vi är engagerade långt bortom själva installationen.

Vi assisterar er även med frågor om subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt, väljer ni mer än en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Vålt säkerställer en professionell och säker installation, anpassad specifikt för er fastighet(er) i Vällingby.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan koncentrera er på precis det ni gör idag.

Subvention

Vi leder er genom processen att ta tillvara på tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Vällingby

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening i Vällingby är en klok beslut. Det är en investering inte bara för nuet, utan också för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

I tillägg kan ni se en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 visar att fastighetens värde kan stiga med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och framtida medlemmar, och bidrar till en trygg och säker laddningsmiljö.

I Vällingby har ni dessutom möjlighet att göra era laddstationer till en inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten. Detta kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker 50% av installationskostnaden, är förutsättningarna för en lönsam och framtidssäker investering optimala.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!