Installera laddstationer i Vårberg

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Vårberg

Vålt Technologies AB står redo som er pålitliga partner för laddstationer i Vårberg, där vi bjuder på en gedigen kompetens inom området. Med flera års erfarenhet och ett starkt fotfäste i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kunniga elektriker ser till att varje installation utförs med precision och professionalism, och vi håller er uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid beredda att bistå och hjälpa till med eventuella utmaningar som kan dyka upp. Vålt i Vårberg är en symbol för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang slutar inte vid installationen.

Vi hjälper er även med subventioner och erbjuder support under hela laddstationens livslängd. När ni väljer Vålt, väljer ni inte bara en leverantör – ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera arbetsbördan för styrelsen

Installation

Väljer ni Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi tar hand om allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan ägna er åt det som verkligen spelar roll för er.

Subvention

Vi hjälper er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner för att göra ert investeringsbeslut så kostnadseffektivt som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Vårberg

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Vårberg är en klok investering, både för nuet och framtiden. Elbilsägande medlemmar kan räkna med att spara upp till 20 000 kr om året, och hela föreningen bidrar till ett hållbart och framtidsorienterat boende.

Dessutom kan ni se fram emot en värdeökning på fastigheten. Enligt en undersökning från Vattenfall 2022, kan värdet på ert boende öka med omkring 7% när ni installerar laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både nuvarande och potentiella medlemmar och skapar en säker laddningsmiljö.

I Vårberg finns dessutom potential att förvandla era laddstolpar till en extra inkomstkälla genom att göra vissa stationer tillgängliga för allmänheten. Detta kan påskynda avskrivningen av er investering. Med hjälp från Naturvårdsverket, som för närvarande subventionerar 50% av installationskostnaden, har ni alla möjligheter för en lönsam och framtidsäker satsning.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!