Installera laddstationer i Vasastan

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt i Vasastan

Vålt Technologies AB står som er pålitliga partner för laddstationer i Vasastan, med en omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och en stark närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området specialanpassade lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalitet, och vi säkerställer att ni är fullständigt informerade under hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och tveksamheter, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och bistå med hjälp för alla möjliga problem som kan dyka upp. Vålt i Vasastan står för pålitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi hjälper er även med frågor kring subventioner och erbjuder support under hela produktens livstid efter installationen. Med Vålt väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer i Vasastan av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Effektivare för er

Installation

Vålt erbjuder en professionell och säker installation, anpassad efter era specifika behov och förutsättningar.

Drift

Vi tar ansvar för allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan lägga er energi på det som är mest betydelsefullt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen för att utnyttja tillgängliga subventioner och ser till att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer i Vasastan

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening i Vasastan är ett klokt beslut. Det är inte bara en investering i nuet, utan också för framtiden. Elbilsägare har möjlighet att spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar på så sätt till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Ni kan även räkna med en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på fastigheten kan öka med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, samt skapar en trygg och säker laddningsmiljö.

I Vasastan finns även möjlighet att göra era laddstolpar tillgängliga för allmänheten och på så sätt skapa en extra inkomstkälla, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande täcker upp till 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

 

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!