Installera laddstationer på Djurgården

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Djurgården

Vålt Technologies AB är er trygga partner när det gäller laddstationer på Djurgården, med omfattande kompetens inom området. Med år av erfarenhet och en fast förankring i Stockholm erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi håller er uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att det kan finnas frågor och osäkerheter kring övergången till eldrift, och vi står därför alltid redo att bistå med vårt stöd och hjälpa till vid eventuella problem. Vålt på Djurgården står för pålitlighet och säkerhet, men vårt engagemang sträcker sig långt utöver själva installationen.

Vi assisterar också med frågor kring subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt får ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som bryr sig om ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer i Djurgården av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbetsbelastning

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad till just er fastighet.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till faktureringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det ni gör bäst.

Subvention

Vi hjälper er att navigera genom processen för att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Djurgården

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening på Djurgården är ett klokt val. Det är en investering inte bara för idag, utan också för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr per år, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidssäkert boende.

Dessutom kan fastighetens värde öka. En rapport från Vattenfall 2022 visar att värdet på en fastighet kan öka med i genomsnitt 7% när laddstationer installeras. Det gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och bidrar till en säker laddningsmiljö.

På Djurgården har ni även möjlighet att göra era laddstolpar till en intäktskälla genom att öppna vissa av dem för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Och med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!