Installera laddstationer på Gärdet

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Gärdet

Vålt Technologies AB är er tillförlitliga partner när det gäller laddstationer på Gärdet, och erbjuder en omfattande expertis inom området. Vi har många års erfarenhet och en stark lokal närvaro i Stockholm, vilket gör att vi kan erbjuda bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra erfarna elektriker utför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att hålla er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till elbilar kan väcka frågor och känslor av osäkerhet, så vi står alltid redo att bistå och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå. Vålt på Gärdet står för pålitlighet och säkerhet, och vi engagerar oss i era behov långt efter att installationen är slutförd.

Vi hjälper er också med att navigera i djungeln av subventioner och erbjuder support under hela laddstationens livslängd. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör; ni får en partner som bryr sig om er långsiktiga trygghet och ert ägarskap.

Installation av laddstationer på Gärdet av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Vi förenklar styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och pålitlig installation, anpassad efter er fastighets behov.

Drift

Vi sköter allt från teknisk support till debiteringslösningar, vilket frigör tid för er att fokusera på det som är mest viktigt för er.

Subvention

Vi vägleder er genom hela processen, inklusive att utnyttja tillgängliga subventioner, för att säkerställa att er investering blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Gärdet

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening på Gärdet är en intelligent investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan spara tusentals kronor varje år, och hela föreningen bidrar till en hållbar och modern bostadsmiljö.

Ni kan också räkna med en ökning av fastighetens marknadsvärde. Enligt rapporter kan värdet på ert boende öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för såväl nuvarande som framtida medlemmar och skapar en trygg laddningsplats.

På Gärdet har ni dessutom möjlighet att göra era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten, vilket kan snabba på avskrivningen av er investering. Och med det finansiella stödet som finns tillgängligt, kan er investering bli ännu mer kostnadseffektiv.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!