Installera laddstationer på Kungsholmen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Kungsholmen

Vålt Technologies AB är er betrodda partner för laddstationer på Kungsholmen, och vi erbjuder en omfattande expertis inom detta område. Med flera års erfarenhet och en stabil närvaro i Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar på Kungsholmen skräddarsydda lösningar som möter era specifika behov. Våra kvalificerade elektriker utför installationerna med precision och professionalitet, och vi ser till att ni är fullständigt uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att skiftet till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda support och hjälp med eventuella problem som kan dyka upp. Vålt på Kungsholmen står för tillförlitlighet och säkerhet, och vårt engagemang sträcker sig långt utöver bara installationen.

Vi bistår även med information om subventioner och ger livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som engagerar sig för ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer på Kungsholmen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera arbetsbördan för styrelsen

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad för just er fastighet på Kungsholmen.

Drift

Vi tar hand om allt, från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är viktigast för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att ta del av tillgängliga subventioner för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Kungsholmen

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening på Kungsholmen är ett framsynt och smart val. Det är en investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan göra stora besparingar, upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar samtidigt till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Det finns även potential för en ökning i fastighetens värde. En rapport från Vattenfall 2022 indikerar att värdet på er fastighet kan öka med i genomsnitt 7% genom installation av laddstationer. Detta gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och potentiella framtida medlemmar, och skapar en säker och trygg laddningsmiljö.

På Kungsholmen har ni dessutom möjligheten att förvandla era laddstolpar till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan bidra till en snabbare avskrivning av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för 50% av installationskostnaderna, är alla förutsättningar på plats för en lönsam och framtidsäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!