Installera laddstationer på Riddarholmen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Riddarholmen

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det gäller laddstationer på Riddarholmen, med omfattande kompetens inom området. Med flera års erfarenhet och en stark närvaro i centrala Stockholm, erbjuder vi bostadsrättsföreningar i området skräddarsydda lösningar som möter era unika behov. Våra kvalificerade elektriker genomför varje installation med precision och professionalism, och vi ser till att hålla er väl informerade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och skapa osäkerhet, och därför står vi alltid beredda att bistå er och lösa eventuella problem som kan uppstå. Vålt på Riddarholmen står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom enbart installationen.

Vi hjälper er också med ansökningar om subventioner och erbjuder livstidssupport efter installationen. Genom att välja Vålt, väljer ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägarskap och er trygghet.

Installation av laddstationer på Riddarholmen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Med Vålt får ni en professionell och säker installation, anpassad specifikt för er fastighet på Riddarholmen.

Drift

Vi tar hand om allt rörande drift, så att ni kan koncentrera er på det som är mest viktigt för er förening.

Subvention

Vi guidar er genom processen att utnyttja tillgängliga subventioner, för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Riddarholmen

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening på Riddarholmen är ett framåtblickande beslut. Det är inte bara en investering för nuet, utan även för framtiden. Elbilsägare kan spara upp till 20 000 kr årligen, och hela föreningen bidrar därmed till ett hållbart och framtidssäkert boende.

Investeringen kan även leda till en ökning av fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan fastighetens värde stiga med omkring 7% när ni installerar laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar, och bidrar till en säker och trygg laddningsmiljö.

På Riddarholmen finns dessutom möjligheten att omvandla era laddstolpar till en inkomstkälla. Genom att tillgängliggöra vissa stationer för allmänheten, kan ni snabba på avskrivningen av er investering. Och med stöd från Naturvårdsverket, som för närvarande står för 50% av installationskostnaden, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och framtidssäker investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!