Installera laddstationer på Skeppsholmen

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Skeppsholmen

Vålt Technologies AB är er tillförlitliga partner för laddstationer på Skeppsholmen, med omfattande kunskap och expertis inom området. Med flera års erfarenhet och ett starkt fotfäste i Stockholm erbjuder vi skräddarsydda lösningar för bostadsrättsföreningar i området, anpassade efter era unika behov. Våra kvalificerade elektriker utför varje installation med precision och professionalitet, och vi ser till att hålla er väl uppdaterade genom hela processen.

Vi förstår att övergången till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda vårt stöd och hjälp med alla möjliga problem som kan dyka upp. Vålt på Skeppsholmen står för pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang sträcker sig långt bortom själva installationen.

Vi assisterar också med subventioner och erbjuder livslång support efter installationen. Genom att välja Vålt får ni mer än bara en leverantör av laddstationer; ni får en engagerad partner som bryr sig om ert långsiktiga ägande och er säkerhet.

Installation av laddstationer på Skeppsholmen av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minska arbetsbelastningen för styrelsen

Installation

Med Vålt säkrar ni en professionell och pålitlig installation, anpassad efter er fastighets specifika behov.

Drift

Vi hanterar allt från teknisk support till debiteringslösningar, så att ni kan koncentrera er på det som är mest väsentligt för er.

Subvention

Vi vägleder er genom processen att ta del av tillgängliga subventioner, allt för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Skeppsholmen

Att satsa på laddstolpar för er bostadsrättsförening på Skeppsholmen är en klok investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan spara tusentals kronor årligen, och hela föreningen bidrar samtidigt till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Dessutom kan fastighetens värde öka. Enligt en aktuell rapport från Vattenfall kan fastighetens värde stiga med i genomsnitt 7% efter installation av laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och framtida medlemmar och skapar en trygg laddningsmiljö.

På Skeppsholmen finns dessutom potential att göra laddstationerna till en inkomstkälla genom att tillgängliggöra vissa av dem för allmänheten, vilket kan påskynda avskrivningen av er investering. Med det nuvarande stödet från Naturvårdsverket, som täcker 50% av installationskostnaden, har ni alla förutsättningar för en lönsam och framtidsinriktad investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!