Installera laddstationer på Södermalm

Höj värdet på er bostadsrättsförening

Vålt på Södermalm

Vålt Technologies AB är er pålitliga partner när det kommer till laddstationer på Södermalm, med omfattande kunskap och expertis inom området. Vi har flera års erfarenhet och en stark närvaro i Stockholm, och erbjuder bostadsrättsföreningar på ön skräddarsydda lösningar som motsvarar era specifika behov. Våra erfarna elektriker ser till att varje installation utförs med precision och professionalism, och vi håller er väl uppdaterade under hela processen.

Vi förstår att omställningen till eldrift kan väcka frågor och osäkerhet, och därför står vi alltid redo att erbjuda stöd och hjälp med eventuella utmaningar som kan uppstå. Vålt på Södermalm representerar pålitlighet och trygghet, och vårt engagemang slutar inte vid installationen.

Vi assisterar också med information om subventioner och erbjuder support under hela produktens livslängd. När ni väljer Vålt, väljer ni inte bara en leverantör av laddstationer; ni väljer en partner som är engagerad i ert långsiktiga ägande och er trygghet.

Installation av laddstationer på Södermalm av Vålt Technologies AB

Vi arbetar alltid mot nöjda kunder

Simon Olsson

Ordförande på BRF Isbrytaren 24

”Vårt projekt blev en framgång tack vare Vålts noggrannhet, kunskap och utmärkta arbete.”

Alltid med Vålt

Minimera styrelsens arbete

Installation

Välj Vålt för en professionell och trygg installation, anpassad efter er fastighets unika förutsättningar.

Drift

Vi ser till att allt från teknisk support till faktureringslösningar sköts smidigt, så att ni kan koncentrera er på det som är mest betydelsefullt för er.

Subvention

Vi guidar er genom processen för att utnyttja tillgängliga subventioner, allt för att göra er investering så kostnadseffektiv som möjligt.

Enkelt från start till slut

Det första steget är alltid det viktigaste! Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar er förenings unika behov. Vi tar en titt på er fastighet, antal fordon, och önskade kapacitet. Inom kort får ni en skräddarsydd offert som beskriver den mest kostnadseffektiva och hållbara lösningen för just er förening.

Fördelarna med laddstationer för BRFer på Södermalm

Att investera i laddstolpar för er bostadsrättsförening på Södermalm är en klok investering både för nuet och framtiden. Elbilsägare kan göra betydande besparingar, och hela föreningen bidrar till ett mer hållbart och framtidsorienterat boende.

Investeringen kan även leda till en ökning av fastighetens värde. Enligt en rapport från Vattenfall 2022 kan fastighetsvärdet öka med i genomsnitt 7% när ni installerar laddstationer, vilket gör ert boende mer attraktivt för både befintliga och potentiella medlemmar, samtidigt som det bidrar till en säker och pålitlig laddningsmiljö.

På Södermalm har ni dessutom möjlighet att göra era laddstationer till en inkomstkälla genom att göra vissa av dem tillgängliga för allmänheten. Detta kan påskynda avskrivningen av er investering. Med stöd från Naturvårdsverket, som just nu täcker upp till 50% av installationskostnaden, har ni utmärkta förutsättningar för en lönsam och hållbar investering.

Få kostnadsfritt underlag på era möjligheter!

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss snarast för att se när vi kan komma förbi och hälsa på!