För er gröna framtid

Arbetsplats eller fastighetsbolag, vi har lösningar för er.

Företag: Locka talanger till er

Med samma självklarhet som Ni idag erbjuder era anställda, och för all del säkert också Era kunder, tillgång till kaffemaskin, kommer Ni med stor sannolikhet snart också erbjuda dem tillgång till laddstationer. Som en del i ert erbjudande till marknaden, och för att attrahera de bästa talangerna, vill ni uppfattas som framåtsträvande och moderna för dem som söker mer än bara en arbetsplats. Det här är framtiden, och den börjar på er parkering.

Fastighetsbolag: Höj värdet för era boende

Sätt er fastighet på kartan som den ultimata destinationen för hållbart boende! Våra laddstationer gör er fastighet till en äkta 21:a århundradets bostadsdestination. Ni höjer inte bara fastighetens värde men också dess dragningskraft. Och det bästa? Genom vårt flexibla ram avtal kan ni enkelt och kostnadseffektivt expandera era gröna initiativ till fler fastigheter.

Bättre förmåner och prisvänlig expansion

Oavsett om du är ett företag som vill erbjuda anställda tillgång till bättre förmånsfordon eller ett fastighetsbolag som vill bli en pionjär inom hållbart boende, har Vålt den rätta lösningen för dig.

Vi befinner oss mitt i ett stort teknikskifte där vi, med vår expertis och branschledande teknologi, garanterar att din investering är både smart och framtidsäker.

Steget mot en grönare framtid har aldrig varit enklare eller mer lönsamt. Ta kontakt med oss idag och gör omställningen nu!

0 %
Förnybar energi
0 %
Ökning av värdet på bostaden. (Snitt från Vattenfall 2022)
0 %
Subvention av staten

Kontakta Oss för offertförfrågan!

Fyll i formuläret nedan för en skräddarsydd offert, eller ring oss direkt om ni föredrar en mer personlig kontakt. Våra experter står redo att diskutera er situation och erbjuda en lösning som passar just er.